3 anledningar till
att du inte går med vinst

Många företagare rånar sig själva på sin egen framgång och med det även ofta sin vinst. Det här sker många gånger undermedvetet. Det normala blir att man jobbar ett helt år och tittar först i efterhand om det blev någon vinst i företaget eller inte. Känner du igen dig?

Omsätter du över 1 miljon SEK? Välkommen att boka ett fritt vinstanalyssamtal där vi tittar på ditt företag och vad du kan göra för att öka din lönsamhet.

3 vanliga anledningar till att många företag inte går med vinst är

  •    1. Prutar med sig själv
    – Många företagare tar inte betalt på den nivån de borde. Undermedvetet prutar vi med oss själva och sätter inte priserna där de borde ligga, många gånger på grund utav rädsla.
  •    2. Planerar inte för det
    – Många företagare är ofta reaktiva och låter slumpen avgöra om företaget går med vinst eller inte. Verksamheten styr och inte du som ägare till företaget. Många arbetar ett helt år och ser först i efterhand om det blev någon vinst eller inte.
  •    3. Mäter den inte kontinuerligt
    — Det du mäter tenderar till att växa och när du börjar mäta vinsten prioriterar ditt undermedvetna också det. Vad skulle hända i ditt företag om du började mäta din vinst varje månad?
Boka in ett fritt samtal med oss där vi tittar på vilka delar som står i vägen för att du ska uppnå det resultat som du vill ha i ditt företag. Detta samtal är för dig som idag driver ett företag med en omsättning över 1 miljon kronor per år.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.