Ägarcoaching®

Personlig coaching för Ägare till företag. Coaching är en beprövad metod för att få människor att prestera på sin absoluta topp. Det finns en anledning varför många av de mest framgångsrika företagarna i världen har en personlig coach.

Personlig
Ägarcoach®

 • Utbildade och erfarna coacher som vidareutbildat sig till att specifikt coacha dig som Ägare.
  Det finns en viktig distinktion mellan coaching och rådgivning. En rådgivare ger dig svar på frågor och funderingar medan en coach utgår från att svaret som du söker finns inom dig själv. En coach kan bringa klarhet kring dina tankar och få dig att hitta den vägen som känns bäst för dig och ditt företag.

Våra
Ägarcoacher

 • Janicke Blomsnes
  Janicke är uppvuxen i Norge men har sedan 2010 bott och haft en framgångsrik karriär i Sverige. Hon har gått från att vara butikschef, avdelningschef, varuhuschef och tillslut VD för en av Nordens största varuhuskedjor för sportartiklar, XXL. Den företagsresan blev en enorm succé och hon var dessutom den som fick ringa i börsklockan när företaget börsnoterades år 2014. Hon har gedigen ledarerfarenhet och vet vad som krävs för att skapa stora resultat och en stark kultur i ett företag.
 • Utbildningar
  – ICF Certifierad Professionell Coach

  – Certifiering i VD´s roll och ansvar

  – Certifiering i Styrelsearbete från Västsvenska Handelskamaren

  – Utvecklande ledarskap från Försvarshögskolan

  – Diplomerad ledarskapscoach

 • Olof Ryderberg
  Olof har en bakgrund inom bank och finans på internationell nivå. Han var tidigt ansvarig för nordiska kunder på bank i Frankrike men därefter har hans karriär präglats mer och mer av företagande. Bland annat var han ansvarig för att vända ett förlusttyngt hotell i franska alperna till lönsamhet vilket han på kort tid lyckades med. Sedan dess ha Olof grundat flera företag, allt från finansbolag i London till en vårdkoncern i Sverige med en omsättning över 500 miljoner SEK, som han sedan sålde under 2018.
 • Utbildningar
  – Master of Science in Business Administration and Economics Uppsala Universitet

   

 • – International Business programme Grenoble, Frankrike

 • Jeanette Thörner
  Jeanette har varit i Sverige eliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år. De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte mycket från att ligga på topp inom idrotten. Verktygslådan är den samma. Av Jeanette får du de värdefulla verktygen på ett logiskt och resultatinriktat sätt! Hon började arbeta med mental träning redan under sin simtid och nu 25 år senare efter att ha coachat hundratals människor i de värdefulla teknikerna vet hon vad som krävs för att bli en vinnare.
 • Utbildningar
  – Certifierad mental coach på Avancerad nivå

  – Certifierad Agil coach

  – Utbildad inom prestationsutveckling genom kommunikation och metakommunikation

 • Stefan Sebö (FULLBOKAD)
  Stefan Sebö är en av våra mest erfarna coacher. Han har bl.a startat, utvecklat och sålt två bolag med en omsättning på 20 respektive 40 miljoner. Under de senaste 30 åren har Stefan verkat som konsult i de flesta branscher.
  Han har ett stort engagemang och lägger mycket energi i sina uppdrag. Stefans spetskompetens är framför allt inom affärsutveckling, ledarskap, försäljning och prisstrategi. Han har även skrivit fyra böcker inom företagande och företagsutveckling. Stefan har under de senaste tre åren blivit utsedd till en av Sveriges bästa säljcoacher.
 • Utbildningar
  – Företagsekonom – Göteborgs och Stockholms Universitet

  – Personlig utveckling, motivation & målbildsträning – Jim Rohn International

  – Kundservice & Kvalité – Disney Management School

 • Agneta Kling (FULLBOKAD)
  Agneta har lång erfarenhet som företagare med flera företagsresor i ryggen. Hon har både köpt och sålt bolag och byggde bland annat upp ett framgångsrikt optikerföretag som hon senare sålde till en större kedja. Vidare har hon ett stort intresse för hälsa och välmående och äger idag ett gym. Agneta är också utbildad revisor och har en stor kunskap inom ekonomi och hur man tar kontroll på finanserna i ett företag för att säkerställa att bolaget blir lönsamt. Ett tidigare uppdrag var att specifikt arbeta med turnarounds där hennes uppgift var att gå in i bolag som ej var lönsamma och att på ett fåtal månader vända företaget till vinst. Hennes styrka ligger i att med glädje utmana och komma med nya perspektiv för att du ska hitta nya vägar i ditt företagande.
 • Erica Wärmé Ekblom
  Erica har lång erfarenhet inom bank, finans och ekonomi där hon bland annat arbetade 13 år inom Handelsbanken i olika roller på deras företagsavdelning. Hon är vidare certifierad affärsrådgivare och har under de senaste åren drivit flera egna företag. Bland annat en redovisningsbyrå som specialiserat sig på att effektivisera administration och genom det skapa god lönsamhet till sina kunder. Erica är en riktigt ninja när det kommer till avancerade strategier för hur man kan arbeta och optimera företagets ekonomi och vidare sin företagsstruktur.
 • Utbildningar
  – Revisorsutbildning 

  – Bankutbildning inom Handelsbanken

  – Butikschefutbildning – Linköping

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

Ägarcoaching

Coaching är en beprövad metod för att få människor att prestera på sin absoluta topp. Det finns en anledning varför de framgångsrikaste företagarna i världen alla har en personlig coach.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om personlig coaching.

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.