Ägarcoaching®

Personlig coaching för Ägare till företag. Coaching är en beprövad metod för att få människor att prestera på sin absoluta topp. Det finns en anledning varför många av de mest framgångsrika företagarna i världen har en personlig coach.

Personlig
Ägarcoach®

 • Utbildade och erfarna coacher som vidareutbildat sig till att specifikt coacha dig som Ägare.
  Det finns en viktig distinktion mellan coaching och rådgivning. En rådgivare ger dig svar på frågor och funderingar medan en coach utgår från att svaret som du söker finns inom dig själv. En coach kan bringa klarhet kring dina tankar och få dig att hitta den vägen som känns bäst för dig och ditt företag.

Våra
Ägarcoacher

 • Dennis Larsson
  Denis är en erfaren ledarskaps- och affärsutvecklare som ägnat sitt liv att modellera det som fungerar. Hans gedigna erfarenhet inom i princip samtliga funktioner i en större organisation samt omfattande utbildningar inom NLP har skapat en unik förmåga att skapa hållbara resultat. Dennis har ett långt förflutet inom IKEA där han under sina 23 år på ledningsnivå skapade processer, metoder och system som fortfarande tillämpas dagligen inom flera delar av IKEA.
 • Utbildningar

  – ICF Certifierad Professionell Coach på PPC Nivå (över 500 timmar coaching i bagaget)

  – NLP Business Master Practitioner

  – Certifierad SME Board member

  – Certified NLP Trainer

 • Petra Pålsson
  Petra har lång erfarenhet som coach med fokus på personlig utveckling och är lärare inom teamcoaching och ledarskap. Hon är ingenjören som skolade om sig till civilekonom som skolade om sig till coach. Hon har även en lång karriär i multinationella företag där hon bland annat arbetat som marknadschef och Skandinavisk kommunukationschef. Petra har flertalet utbildningar inom ledarskap, kommunikation och coaching. Hennes styrka som coach ligger i hennes starka förmåga att lyssna och höra även det som inte sägs. Med varsam hand och utmanande frågor coachar hon sina klienter mot uppsatta mål.
 • Utbildningar
  – ICF Certifierad Professionell Coach ACC

  – UGL – Utveckling grupp och ledare

  – Certifierad TeamCoach

  – Pathways to leadership, steg 1 och 2

  – Lunds universitet – Master of Science in Business and Administration

 • Markus Brattfeldt
  Markus har under de senaste tolv åren inspirerat och väglett tusentals företagare, både personligen och genom sina föreläsningar. Han har drivit och byggt och även sålt flertalet företag inom branscher som marknadsföring, ekonomi och utbildning. Markus är ofta anlitad som rådgivare till mindre företag där fokus är att växa och öka lönsamheten och han sitter idag även med i styrelsen för Företagarna i Stockholm stad.
 • Utbildningar
  – Diplomerad Coach

  – UGL – Utveckling grupp och ledare

  – Internationell Trainer & Facilitator

  – Master Facilitator

  – Utbildning inom Mergers & Acqusitions (M&A)

  – Beteendevetenskap och psykologi – Umeå Universitet

 • Agneta Kling
  Agneta har lång erfarenhet som företagare med flera företagsresor i ryggen. Hon har både köpt och sålt bolag och byggde bland annat upp ett framgångsrikt optikerföretag som hon senare sålde till en större kedja. Vidare har hon ett stort intresse för hälsa och välmående och äger idag ett gym. Agneta är också utbildad revisor och har en stor kunskap inom ekonomi och hur man tar kontroll på finanserna i ett företag för att säkerställa att bolaget blir lönsamt. Ett tidigare uppdrag var att specifikt arbeta med turnarounds där hennes uppgift var att gå in i bolag som ej var lönsamma och att på ett fåtal månader vända företaget till vinst. Hennes styrka ligger i att med glädje utmana och komma med nya perspektiv för att du ska hitta nya vägar i ditt företagande.
 • Utbildningar
  – Revisorsutbildning 

  – Banktjänstemanutbildning inom Handelsbanken

  – Butikschefutbildning – Linköping

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

Registrera dig
till Ägarcoachprogrammet

Coaching är en beprövad metod för att få människor att prestera på sin absoluta topp. Det finns en anledning varför de framgångsrikaste företagarna i världen alla har en personlig coach.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om personlig coaching.

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Så säger
våra kunder

Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat min intäkter i bolaget med över 30% per månad.

Anton Fritzell

Fritzell Guldsmide AB

Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och de fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verklighet! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!

Ania Witwitzka

Shine Through Art AB

Från enskild firma till bolagsförsäljning på 6 månader.

Karin Frykberg

Mira Company AB

För mig har programmet gjort en enorm skillnad. I det här ögonblicket har jag fått 151 nya kunder och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt!

Ewa Bazarnicka

Linuse