Ägarkonferens:

Ett framgångsrikt liv som företagare

Varmt välkommen till Ägarkonferensen. Ett tillfälle för dig som företagare och ägare att fylla på med både kompetens och energi för att ta dig an nästa period i ditt företag. Likt hur företagare arrangerar kickoffer för sina medarbetare är detta en kickoff för dig som företagare.

28 maj – Operaterrassen – Stockholm
Kl. 08.00 – 16.00
Pris: 4995 sek ex. moms

Ett framgångsrikt liv som företagare

 • Kämpa resten av livet eller hitta vägen till ett framgångsrikt företagarliv
  Konferensen är en heldagsutbildning tillsammans med erfarna företagare som alla kommer att dela sina hemligheter till att lyckas med sitt företag kombinerat med att skapa ett framgångsrikt liv tillsammans med sitt företag. Dagen kommer att präglas av intressanta föreläsningar och interaktiva övningar där du som deltagare kommer arbeta med konkreta strategier för att göra ditt företagarliv mer framgångsrikt. Så se till att du tar med papper och penna för denna dag kommer att bli allt annat än passiv!

Innehåll & föreläsare

 • Från företagare till ägare
  Markus kommer att visa skillnaderna mellan verksamhetsbaserat företagande och tillgångsbaserat företagande och hur det perspektivet gör skillnad i ditt liv. De flesta företagare är programmerade till att arbeta mycket och hårt men glömmer många gånger bort VARFÖR dom gör det. Under denna föreläsning lägger vi tid på att ta hand om en av de viktigaste ekonomiska tillgångarna i ditt liv… så att ditt liv blir bättre!

  Markus Brattfeldt är grundare av Ägarskolan och utbildar varje år företagare i konsten att utveckla ett lönsamt bolag och bygger upp en företagsstruktur som och ger ett gott liv som företagare.

 • Få dina medarbetare att arbeta som ett lag  
  Släpp hela det tunga ansvaret för verksamheten från dina axlar och få dina medarbetare att arbeta tillsammans. Janicke delar även sina erfarenheter om hur du undviker att dina ambitioner kör dig in i väggen. 

  Janicke Blomsnes är uppvuxen i Norge men har sedan 2010 bott och haft en framgångsrik karriär i Sverige. Hon har gått från att vara butikschef, avdelningschef, varuhuschef och tillslut VD för en av Nordens största varuhuskedjor för sportartiklar, XXL. Hon var dessutom den som fick ringa i börsklockan när företaget börsnoterades år 2014.

 • Hållbar Framgång: hemligheten för ett harmoniskt liv med ditt företag  Uppgradera ditt mindset för ett bättre och mer avslappnat liv. Hitta balansen mellan hög prestation och återhämtning, även om du känner att du behöver prestera varje dag i ditt företag.
 • Jeanette Thörner har varit i Sverigeeliten i simning, representerat landslaget och drivit bolag i över 20 år. De utmaningar livet bjuder på och de arbete som behövs av oss för att lyckas skiljer sig inte mycket från att ligga på topp inom idrotten. Verktygslådan är den samma. Av Jeanette får du de värdefulla verktygen på ett logiskt och resultatinriktat sätt! Hon började arbeta med mental träning redan under sin simtid och nu 25 år senare, efter att ha coachat hundratals människor i de värdefulla teknikerna, vet hon vad som krävs för att bli en vinnare.

 • Alla ombord: så skapar du en gemensam säljkultur
  Få strategier för att skapa en säljkultur i ditt företag där alla medarbetare bidrar till företagets affärer och vinst. Även dem som tycker försäljning är något jobbigt.

  Stefan Sebö är en mycket erfaren coach och företagare. Han har bl.a startat, utvecklat och sålt två bolag med en omsättning på 20 respektive 40 miljoner. Under de senaste 30 åren har Stefan verkat som konsult i de flesta branscher.
  Stefans spetskompetens är framför allt inom affärsutveckling, ledarskap, försäljning och prisstrategi. Han har även skrivit fyra böcker inom företagande och företagsutveckling. Stefan har under de senaste tre åren blivit utsedd till en av Sveriges bästa säljcoacher.

 • Kapitalets kompass: navigera till stabilitet och lönsamhet
  Skapa fullständig kontroll på företagets ekonomi. Få reda på vilka saker du måste mäta varje månad för att styra ditt företag till god lönsamhet och ett mer stabilt företagarliv.
 • Agneta Kling har lång erfarenhet som företagare med flera företagarresor i ryggen. Hon har både köpt och sålt bolag och byggde bland annat upp ett framgångsrikt optikerföretag som hon senare sålde till en större kedja. Agneta är även utbildad revisor och har en stor kunskap inom ekonomi och hur man tar kontroll på finanserna i ett företag för att säkerställa att bolaget blir lönsamt.
 • Erica Wärmé Ekblom har lång erfarenhet inom bank, finans och ekonomi där hon bland annat arbetade 13 år inom Handelsbanken i olika roller på deras företagsavdelning. Hon är vidare certifierad affärsrådgivare och har under de senaste åren drivit flera egna företag. Bland annat en redovisningsbyrå som specialiserat sig på att effektivisera administration och genom det skapa god lönsamhet till sina kunder. Erica är en riktigt ninja när det kommer till avancerade strategier för hur man kan arbeta och optimera företagets ekonomi och vidare sin företagsstruktur.

Sagt av tidigare deltagare av Ägarkonferensen

Utbildning

Ta del av kunskap och visdom från företagare som själv byggt upp ett framgångsrikt liv som företagare.

Lunch & Fika

Energipåfyllning ingår med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

 Mingel med andra företagsägare

Man blir som man umgås. Ta tillfället att knyta vänskapsband med företagare som lever ett liknande liv som dig.

 Hemligt paket!

Ett hemligt paket väntar på dig som hjälper dig på vägen till ett framgångsrikt företagande.

 

Ägarkonferens

28 maj – Operaterrassen – Stockholm
Pris: 4995 sek ex. moms
Heldagsutbildning inkl. lunch och fika

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.