Bootcamp

– Hitta din lönsamhet på 5 dagar –

Under denna vecka arbetar vi tillsammans under 1 timme per dag med praktiska övningar för att hitta lönsamheten i just din affärsmodell och bransch.

Pris: 3995 :- ex. moms

Har du funderingar kring programmet?

Efter bootcampen kommer du…

 • Säkra din marginal
  Som företagare är det lätt att sätta sig själv sist i kön. Kunderna kommer först, därefter leverantörer och sedan personalen. Många gånger bli det lite eller ingenting kvar till dig som ägare till företaget. Under Bootcampen arbetar vi steg för steg för att säkra att du gör goda affärer som både är för dig, din personal och även kunderna.
 • Steg för steg till din nästa kund
  Genom att skapa en steg för steg process för hur du tar in nya kunder till ditt företag kan du sätta dig i förarsätet för hur mycket kunder du får. Efter denna bootcamp behöver du inte längre förlita dig på slumpen för att få in fler kunder till ditt företag!
 • Hitta rätt kund
  Genom att bli tydlig med ditt budskap och vad du faktiskt hjälper dina kunder med blir du mer relevant för de kunder som du faktiskt vill nå. De kunderna som både kommer uppskatta dina produkter och tjänster men som också är beredd att betala rätt pris för det.
 • Bli attraktiv för dina kunder
  Mänsklig psykologi påverkar alla människor och i synnerhet hur vi tar köpbeslut. Du, ditt varumärke och dina produkter kommer efter bootcampen kommer att bli mer attraktiva så att fler kunder väljer att köpa just dina produkter och tjänster.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

5 lektioner

Programmet innehåller fem praktiska onlinelektioner där vi varvar teori med praktiska uppgifter. Dessa lektioner kommer att vara intersiva med tillhörande uppgifter att utför mellan lektionerna.

Verktyg

Under bootcampen får du verktyg för att förenkla ditt företagande och hur du mäter din marknasföring. Du får även möjlighet att testa våra automationssystem 14 dagar kostnadsfritt för att förenkla din marknadsföring.

Registrera dig
till Bootcamp

Under denna vecka arbetar vi tillsammans under 1 timme per dag med praktiska övningar för att hitta lönsamheten i just din affärsmodell och bransch.

Måndag, 4 April 2022 08:00 (60 min)

Tisdag, 5 April 2022 08:00 (60 min)

Onsdag, 6 April 2022 08:00 (60 min)

Torsdag, 7 April 2022 08:00 (60 min)

Fredag, 8 April 2022 08:00 (60 min)

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Erik – Juristbyrå

Från att vara en byrå som främst byggde på en person till att idag vara ett varumärke som tagit en stark position i sin nisch. 

Anton – Smyckesföretag

”Sedan jag lärde mig dessa principer har jag ökar mina intäkter varje månad med över 30%”

– Anton blev även utnämnd till årets unga företagare i sin region under 2019.

 

Jenny – Konsultföretag

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter.

Så säger
våra kunder

Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat min intäkter i bolaget med över 30% per månad.

Anton Fritzell

Fritzell Guldsmide AB

Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och de fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verklighet! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!

Ania Witwitzka

Shine Through Art AB

Från enskild firma till bolagsförsäljning på 6 månader.

Karin Frykberg

Mira Company AB

För mig har programmet gjort en enorm skillnad. I det här ögonblicket har jag fått 151 nya kunder och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt!

Ewa Bazarnicka

Linuse