Planera för vinst

– Intensivkurs under 5 dagar –

Under denna vecka arbetar vi tillsammans under 1 timme per dag med praktiska övningar för att planera in vinsten i ditt företag redan innan den har hänt.

Har du funderingar kring kursen?

Efter kursen kommer du…

 • Säkra din marginal
  Som företagare är det lätt att sätta sig själv sist i kön. Kunderna kommer först, därefter leverantörer och sedan personalen. Många gånger bli det lite eller ingenting kvar till dig som ägare till företaget. Under kursen arbetar vi steg för steg för att säkra att du gör goda affärer som både är för dig, din personal och även kunderna.
 • Din finansiella mätarställning
  Efter workshopen kommer du att likt en bil som har en hastighetsmätare, ha motsvarande hastighetsmätare för ditt företag som du dag för dag kan se hur ditt företag ligger till med omsättning och vinst. Detta för att inte enbart se vad resultatet är i efterhand utan att kunna se vad som sker i företaget här och nu. Det kallar vi total kontroll!
 • Titta framåt istället för bakåt
  De flesta driver sitt företag och först i efterhand vad som skett. Lite som en person som kör en bil framåt genom att titta i backspegeln. Du kommer efter workshopen att inte bara se till att börja se framåt utan även ha en konkret finansiell plan att följa så du kan börja förutspå din vinst i företaget redan innan.
 • Planera för vinst
  Efter workshopen kommer du kunna svara på frågan vad ditt företag med största sannolikhet kommer att göra i vinst under detta år så att du som ägare kan känna kontroll över ditt företag och din framtid som företagare.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

5 lektioner

Programmet innehåller fem praktiska onlinelektioner där vi varvar teori med praktiska uppgifter. Dessa lektioner kommer att vara intersiva med tillhörande uppgifter att utför mellan lektionerna.

Verktyg

Under workshopen får du verktyg för att förenkla ditt företagande och hur du mäter ditt företags finansiella status.

Registrera dig
till workshop

Under denna vecka arbetar vi tillsammans under 1 timme per dag med praktiska övningar för att ta kontroll över vinsten i ditt företag

Måndag, 4 April 2022 08:00 (60 min)

Tisdag, 5 April 2022 08:00 (60 min)

Onsdag, 6 April 2022 08:00 (60 min)

Torsdag, 7 April 2022 08:00 (60 min)

Fredag, 8 April 2022 08:00 (60 min)

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Erik – Juristbyrå

Från att vara en byrå som främst byggde på en person till att idag vara ett varumärke som tagit en stark position i sin nisch. 

Anton – Smyckesföretag

”Sedan jag lärde mig dessa principer har jag ökar mina intäkter varje månad med över 30%”

– Anton blev även utnämnd till årets unga företagare i sin region under 2019.

 

Jenny – Konsultföretag

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter.