Din lönsammaste workshop

Kostnadsfri onlineworkshop – Så får du mer pengar på sista raden. Detta event passar dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning. Över 2000 företagare har redan gått workshopen. Häng med du också!

Onsdag 17/4 – 08:00-09:00
Torsdag 18/4 – 08:00-09:00
Fredag 19/4 – 08:00-09:00

Har du funderingar kring workshopen?

Under dessa 3 lektioner
visar vi

  • Lektion #1 – Positionera för lönsamhet
    När det kommer till att skapa ett lönsamt företag finns vissa grundförutsättningar för att bli lönsam. Under den första lektionen kommer vi att arbeta med att säkerställa att ditt företag är positionerat på ett sätt så du har bra förutsättningar för att skapa bra lönsamhet. Den här lektionen är både kraftfull och effektiv då den direkt kommer ge effekt ekonomiskt till dig som företagare.
  • Lektion #2 – Planera för vinst
    De flesta företagare arbetar i sitt företag och efter ett års tid när det är dags för bokslut tittar man på om det blev någon vinst eller inte. Under den här lektion ska vi råda bot på det och se till så du får kontroll på din vinst redan innan den har skett.
  • Lektion #3 – Steg för steg till nästa kund
    För att skapa förutsägbarhet i vårt företag behöver vi en process för att konsekvent få in kunder till företaget. Vi kommer att visa nycklar för hur du bygger en kundmaskin som ger dig nya kunder till ditt företag varje månad.

Utbildare – Markus Brattfeldt

Markus har under de senaste tolv åren inspirerat och väglett tusentals företagare, både personligen och genom sina föreläsningar. Han har drivit och byggt flertalet företag inom marknadsföring, ekonomi och utbildning. Markus är ofta anlitad som rådgivare till mindre företag där fokus är att växa och öka lönsamheten och han har även deltagit i flera TV-program, bland annat nu senast i Tv4:s The Apprentice Sverige.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

3 lektioner

Onlineworkshop – öka vinsten i ditt företag på 3 timmar

Lönsammare företag

Detta event passar för dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning i ditt företag

Registrera dig här

Denna kostnadsfria onlineworkshop passar för dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning i ditt företag.
Onsdag 17/4 – 08:00-09:00
Torsdag 18/4 – 08:00-09:00
Fredag 19/4 – 08:00-09:00

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag.

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Camilla – Behandlingsklinik

Från att enbart arbeta genom sin klinik har företaget nu expanderat och har en aktiv onlineverksamhet. 

Leo – Advokatbyrå

”Engagerande och interagerande. Talar med både hjärta och hjärna”
Bolaget har haft en fin utveckling sedan Leo startade i Ägarskolan 2018 och företaget fortsätter att växa i både omsättning, vinst och i antalet anställda.

Jenny – Konsultföretag

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter.