Ditt lönsammaste år

Ägarskolans signaturprogram – Ett beslut kan förändra resten av DITT liv. Det här programmet är för resten av DITT företagarliv. 

Utbildningsprogram i 6 månader
Pris: 59.000 ex. moms

Programmet innehåller
bland annat

 • Din prisstrategi
  Tänk om det som egentligen stod i vägen för mer lönsamhet var väldigt enkelt att lösa. Vi startar i den del som direkt kommer att ha en effekt i ditt företag. Ditt och dina produkter och tjänsters verkliga värde!
 • Du och ditt företag
  Ditt företag är en direkt avspegling av dig som ägare. Den här lektionen lägger fokus på DIG och att bygga dig till en stark ägare så att du med självförtroende kan ta ditt företag framåt.
 • Sekventiell affärsmodell
  Den här lektionen tar fram det som redan finns i ditt företag och optimerar det för att skapa livslånga kundrelationer. Vi visar en konkret strategi för att våra de relationer du redan byggt upp, medvetet eller omedvetet.
 • Din kundmaskin
  För att vara lönsam behövs kunder. Här ser vi till att bygga ett system för hur du konsekvent tar in kunder till DITT företag så att du kan börja lita på att det kommer nya kunder konsekvent varje månad.
 • Ditt fokus
  Du får det du fokuserar på. Dags att rikta in DIN verksamhets fokus där det ger som mest effekt så att vi faktiskt ser nya resultat växa fram.
 • Dina resurser
  Känner du dig fast i verksamheten? Här får du ljuset i tunneln för att lönsamt växa din verksamhet med mer resurser så du kan göra det du är allra bäst på.
 • Dina avtal
  För att skapa god lönsamhet behövs goda affärer. Denna lektion kommer arbetar vi med de avtal och affärsrelationer som du har.. och ja vi har ofta många fler än vi tror.
 • Immun mot lön
  Hur skulle ditt liv se ut om du och din familj inte längre var beroende av en lön? Här visar vi hemligheterna bakom att bygga ett rikt företagarliv. Dessa är bevisade metoder som Ägarskolans insiderstudenter arbetar med varje månad.
 • Tre ekonomiska intentioner
  När det kommer till att driva ett företag på ett framgångsrikt sätt är det inte bara just resultatet eller vinsten som i slutändan gör din satsning lönsam för DIG som ägare. Här vi med tre viktiga delar. De allra flesta företagare missar en av de viktigaste komponenterna som helt avgör din finansiella framtid som företagare.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

15 lektioner

I programmet är grunden de 15 lektioner som finns inspelade för dig att se när du vill. Alla dessa lektioner ger specifika strategier för att öka lönsamheten i ditt företag. Dessa strategier kommer du få hjälp att implementera tillsammans med din Ägarcoach och även andra från vårt community som själva implementerat strategin.

Privat Ägarcoach®

Du får din egna Ägarcoach som under att följa dig igenom hela programmet. Ägarcoachen kommer att hjälpa till att bringa klarhet i hur du kan använda dessa strategier men också finnas där för att se att ditt företag gör framsteg varje vecka. Vi vet vikten att ha någon som håller oss ansvariga och ser till att vi går framåt. Vi släpper ingenting åt slumpen.

Privat Community

Programmet har en privat grupp där du kan se alla lektioner i efterhand och även diskutera de olika utmaningarna under programmets gång. Du kommer att få ett eget inlogg till communityt där alla lektioner finns och du kan även prata med andra företagare i programmet.

Mastermindsamtal

Under programmet hålls löpande mastermindsamtal i grupp med andra företagare där vi dels arbetar med strategierna i programmet men också ett tillfälle att ta upp specifika utmaningarna som just ditt företag har just nu.

Registrera dig
till Ditt lönsammaste år

Ett beslut kan förändra resten av DITT liv. Det här programmet är för resten av DITT företagarliv. Ägarskolans signaturprogram i 6 månader.

Utbildningsprogram i 6 månader
Pris: 59.000 ex. moms

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Erik – Juristbyrå

Från att vara en byrå som främst byggde på en person till att idag vara ett varumärke som tagit en stark position i sin nisch. 

Hermil – Elinstallationsbolag

Företaget har utvecklats i samma tempo som sin ägare vilket resulterat i att företaget både haft en god tillväxt kombinerat med en fin lönsamhet.

Leo – Advokatbyrå

”Engagerande och interagerande. Talar med både hjärta och hjärna”

Bolaget har haft en fin utveckling sedan Leo startade i Ägarskolan 2018. Företaget har växt men det som gör oss mest stolt är hur Leo som ägare växt till en riktigt kompetent företagare och företagsledare.

Så säger
våra kunder

Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat min intäkter i bolaget med över 30% per månad.

Anton Fritzell

Fritzell Guldsmide AB

Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och de fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verklighet! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!

Ania Witwitzka

Shine Through Art AB

Från enskild firma till bolagsförsäljning på 6 månader.

Karin Frykberg

Mira Company AB

För mig har programmet gjort en enorm skillnad. I det här ögonblicket har jag fått 151 nya kunder och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt!

Ewa Bazarnicka

Linuse