Ditt lönsammaste år

Detta program är för dig som idag driver ett företag med en omsättning mellan 1M SEK till 100M SEK och önskar att öka din lönsamhet i företaget. I detta program får du både personlig coaching, kombinerat med kunskap och utbildningstillfällen tillsammans med andra företagare runtom i Sverige.

Utbildningsprogram i 6 månader

Såhär säger företagare som gått programmet

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

10 moduler

I programmet är grunden de 10 moduler som finns inspelade för dig att se när du vill. Alla dessa lektioner ger specifika strategier för att öka lönsamheten i ditt företag. Dessa strategier kommer du få hjälp att implementera tillsammans med din Ägarcoach och även andra från vårt community som själva implementerat strategin.

Privat Ägarcoach®

Du får din egna Ägarcoach som under att följa dig igenom hela programmet. Ägarcoachen kommer att hjälpa till att bringa klarhet i hur du kan använda dessa strategier men också finnas där för att se att ditt företag gör framsteg varje vecka. Vi vet vikten att ha någon som håller oss ansvariga och ser till att vi går framåt. Vi släpper ingenting åt slumpen.

Privat Community

Programmet har ett privat community där du kan diskutera de olika utmaningarna under programmets gång. Du kommer att få ett eget inlogg till communityt där alla lektioner finns och du kan även prata med andra företagare i programmet och våra Ägarcoacher.

Mentorsamtal

Under programmet hålls löpande mentorsamtal i grupp med andra företagare där vi dels arbetar med strategierna i programmet men också ett tillfälle att ta upp specifika utmaningarna som just ditt företag har just nu.

Ägarkickoff

Det ingår även att fritt följa med på vår Ägarkickoff som vi arrangerar två gånger per år där vi under två dagar håller utbildningar i en exklusiv miljö med andra inspirerande företagare. Det här är allt annat än en vanlig företagskonferens…

Registrera dig
till Ditt lönsammaste år

Ett beslut kan förändra resten av ditt liv. Det här programmet är för resten av ditt företagarliv. Ägarskolans signaturprogram i 6 månader.

Utbildningsprogram i 6 månader
Pris: 79.000 ex. moms

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Erik – Juristbyrå

Från att vara en byrå som främst byggde på en person till att idag vara ett varumärke som tagit en stark position i sin nisch. 

Hermil – Elinstallationsbolag

Företaget har utvecklats i samma tempo som sin ägare vilket resulterat i att företaget både haft en god tillväxt kombinerat med en fin lönsamhet.

Leo – Advokatbyrå

”Engagerande och interagerande. Talar med både hjärta och hjärna”

Bolaget har haft en fin utveckling sedan Leo startade i Ägarskolan 2018. Företaget har växt men det som gör oss mest stolt är hur Leo som ägare växt till en riktigt kompetent företagare och företagsledare.