Webinar med XXL’s förra VD

Kostnadsfritt webinar – Så gick vi från 0 till 2,5 miljarder i omsättning. Tre steg för hur du kan skapa framgångsrik tillväxt. Detta event passar dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning. Häng med du också!

Onsdag 22/11 – 08:00 – 09:15

Har du funderingar kring workshopen?

Under detta webinar visar vi bland annat…

  • #1 – Hur du bygger en starkt grund redan från start
    För att skapa framgång krävs att alla inblandade drar åt samma håll och är med och bidrar till den vision som du som företagare satt upp. Under webinaret visar Janicke hur.
  • #2 – Hur du går från att ha anställda till att skapa ett team
    Nivån av framgång i ett företag sitter ihop med din förmåga som företagare att skapa ett team som också arbetar tillsammans för att uppnå stora resultat.
  • #3 – Hur du aktivt arbetar med din marknadsföring och dina marginaler
    När dina kollegor i branschen backar vill du vara den som är aktiv på marknaden. Janicke visar hur XXL arbetar aktivt med sin marknadsföring för att bli en stor spelare på en annars konkurrensutsatt marknad.

Utbildare – Janicke Blomsnes

Janicke Blomsnes är känd för att vara en av ledarna som byggde upp XXL sport & vildmark i Norge och Sverige, från 0 till en omsättning över 2,5 miljarder kronor. Hon hade flera roller under resan och vad bland annat VD för Sverige och var den som ringde i börsklockan när företaget börsnoterades 2014.
Hennes ledord för framgång har präglats av att skapa en stark kultur och sammanhållning tillsammans med sina medarbetare, för att få alla på laget att dra mot samma mål. Under detta webinar kommer hon visa de hemligheter som skapade hennes framgång.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

Fritt Webinar

Online med Janicke Blomsnes

Öka tillväxten i ditt företag

Detta event passar för dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning i ditt företag

Registrera dig här

Denna kostnadsfria onlineworkshop passar för dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning i ditt företag.
Onsdag 22/11 – 08:00-09:15

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Camilla – Behandlingsklinik

Från att enbart arbeta genom sin klinik har företaget nu expanderat och har en aktiv onlineverksamhet. 

Leo – Advokatbyrå

”Engagerande och interagerande. Talar med både hjärta och hjärna”
Bolaget har haft en fin utveckling sedan Leo startade i Ägarskolan 2018 och företaget fortsätter att växa i både omsättning, vinst och i antalet anställda.

 

Jenny – Konsultföretag

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter.