Din lönsammaste workshop

Kostnadsfritt onlineevent – öka vinsten i ditt företag i 3 steg. Detta event passar dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning. Över 1500 företagare har redan gått workshopen. Häng med du också!

Tisdag, 14 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)
Onsdag, 15 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)
Torsdag, 16 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)

Har du funderingar kring workshopen?

Under dessa 3 dagar
visar vi

  • Dag 1 – Positionera för lönsamhet
    När det kommer till att skapa ett lönsamt företag finns vissa grundförutsättningar för att bli lönsam. Under den första lektionen kommer vi att arbeta med att säkerställa att ditt företag är positionerat på ett sätt så du har bra förutsättningar för att skapa bra lönsamhet. Den här lektionen är både kraftfull och effektiv då den direkt kommer ge effekt ekonomiskt till dig som företagare.
  • Dag 2 – Planera för vinst
    De flesta företagare arbetar i sitt företag och efter ett års tid när det är dags för bokslut tittar man på om det blev någon vinst eller inte. Under den här lektion ska vi råda bot på det och se till så du får kontroll på din vinst redan innan den har skett.
  • Dag 3 – Steg för steg till nästa kund
    För att skapa förutsägbarhet i vårt företag behöver vi en process för att konsekvent få in kunder till företaget. Vi kommer att visa nycklar för hur du bygger en kundmaskin som ger dig nya kunder till ditt företag varje månad.

Utbildare – Markus Brattfeldt

Markus har under de senaste tolv åren inspirerat och väglett tusentals företagare, både personligen och genom sina föreläsningar. Han har drivit och byggt flertalet företag inom marknadsföring, ekonomi och utbildning. Markus är ofta anlitad som rådgivare till mindre företag där fokus är att växa och öka lönsamheten och han har även deltagit i TV-program som Kanals 5:s Ullared – Jakten på storsäljaren och Tv4:s The Apprentice Sverige.

Maila oss

Har du funderingar kring programmet och om det är någonting för dig eller inte?

Chatta med oss

Vi vill gärna prata med dig och höra mer om din företagssituation.

3 lektioner

Onlineevent – öka vinsten i ditt företag på 3 timmar

Lönsammare företag

Detta event passar för dig som har mellan 1 till 50 miljoner i omsättning i ditt företag

Facebookgrupp

Programmet har en Facebookgrupp där du kan se alla lektioner i efterhand och även diskutera de olika principerna under programmets gång. Obs, du behöver inte ha facebook för att kunna delta i denna workshop.

Registrera dig här

Detta event passar för dig som har mellan 1 till 100 miljoner i omsättning i ditt företag.
Tisdag, 14 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)
Onsdag, 15 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)
Torsdag, 16 Mars 2023, kl 08:00 (60 min)

Om Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision

Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission

Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

Kundresultat

Exempel på vad våra kunder fått för resultat
i sina bolag när det gått igenom vårt program

Jenny – Städföretag

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag över tio. Trenden är fortsatt stark och bolaget passerade en omsättning på 5,5M under 2021.

 

Camilla – Behandlingsklinik

Från att enbart arbeta genom sin klinik har företaget nu expanderat och har en aktiv onlineverksamhet. 

Leo – Advokatbyrå

”Engagerande och interagerande. Talar med både hjärta och hjärna”
Bolaget har haft en fin utveckling sedan Leo startade i Ägarskolan 2018 och företaget fortsätter att växa i både omsättning, vinst och i antalet anställda.

 

Jenny – Konsultföretag

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter.

Så säger
våra kunder

Ägarskolan har gett mig insikter som gjort att jag under nuvarande år har ökat min omsättning med 50% och jag har redan 50% av den omsättningen klar för nästa år

Anders Sahlman

Melker Media AB

Jag är väldigt tacksam att jag tog beslutet att gå programmet och kan rekommendera det till företagare som vill skapa ett lönsammare bolag.

Marie Assarsson

BalanzEnergy AB

Jag är så inspirerad av Ägarskolans utbildning. Det är så många ideér som jag vill och tänker prova.

Jenny Friberg

smakoliv.se

För mig har programmet gjort en enorm skillnad. I det här ögonblicket har jag fått in 151 nya kunder och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt!

Ewa Bazarnicka

Linuse